Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Anaokulu
GÜLTEPE MAH. ÖZGÜR SK. TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI ORTAOKULU BLOK NO 4A KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitim sistemi içinde, Türkiye’ de ve çağdaş ülkelerdeki, eş değer kurumlarla; okulumuz çatısı altında öğrenim gören, bütün gençleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, birer vatandaş olarak yetiştirmektir. Bilim ve teknolojik gelişmeyi her yeni gün için bir önceki günden daha iyi kılmaktır.

MİSYON

Türkiye Cumhuriyetinin bekasının teminatı çocuklarımızı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri benimsemiş; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Gündüzlü